– Gøy å lære barna om arkitektur

Godt over 1200 besøkende kom til Barnas arkitekturdag 23. oktober. – Det er veldig gøy å formidle til barna hva arkitektur og byplanlegging er, sier arrangørene.

2021_beskjært.jpg

– Vi er strålende fornøyd med at så mange møtte opp. Det var ny besøksrekord for Barnas arkitekturdag i Rådhuskvartalet med hele 650 besøkende. Også de andre verkstedene melder om godt besøk, sier Nina Malo (byplanlegger) t.v. og Gisela Nilsen (arkitekt) som er ansvarlig for arrangementet. Arkivfoto: Kari Anne Candasamy

Street art Rådhuskvartalet.jpg

Ved Rådhuskvartalet fikk barna prøve seg på gatekunst. Foto: Rando Martinson.

Malo og Nilsen retter en stor takk til alle medarrangørene. – Det er takket være våre oppfinnsomme medarrangører at dagen ble så bra og innholdsrik, sier de. Se liste over medarrangører lenger nede i saken.

De retter også en stor takk til alle besøkende og spesielt til barna. – Vi gleder oss allerede til neste år og muligheten til å formidle byplanlegging og arkitektur til enda flere barn. Vi sees til neste år, avslutter de.

Samarbeidspartnerer 2021

Dette er årets samarbeidspartnere: Sørlandets Kunstmuseum, Kristiansand domkirke, Steinerskolen, Trollvegg Arkitektstudio AS, Agder BOBY,  Arkitekturforeningen, Colux, Alma Eik, Asplan Viak AS , Gyldenløvesgate nabolag, UiA samfunnsplanlegging, areal og transportenheten og demokratiordninger i Kristiansand kommune. 

Video fra arrangementet

Video: Rando Martinson.

Mer informasjon om Barnas arkitekturdag på denne siden