Vestre Strandgate blir stengt til tirsdag kl. 06.00

Gravearbeidene i Vestre Strandgate ble ikke ferdig til planlagt tid mandag morgen, og åpningen av gata er utsatt til klokken. 06.00 tirsdag morgen.

Graving Vestre Strandgate.jpg

Gravearbeidene i havneområdet har pågått siden april. Nå står Vestre Strandgate for tur.

Oppdatering mandag 17. august

– Vi fikk utfordringer med eksistrende infrastruktur som var mer tidkrevende enn antatt, sier prosjektleder Jørund Haugland. Mellom annet måtte de legge noen rør på nytt. Tirsdag morgen klokken 06.00 er nytt tidspunkt for åpning av gata for trafikk.

– Trafikkavviklingen har gått greit i morgentimene. Bussene kjører som normalt. Vi har også trafikkdirigenter i Festningsgata og i rundkjøringen i toppen av Tordenskjolds gate som sørger for flyt i trafikken.

---------------------------------------

Stenger Vestre Strandgate i helga

I helga skal det graves over Vestre Strandgate og  gata blir stengt for trafikk fra fredag klokken 17.00 til mandag morgen klokken 06.00.  Deretter blir det  kun ett kjørefelt i hver retning mens arbeidene pågår.

Stenges for all trafikk i helga

Fra fredag kveld blir Vestre Strandgate stengt i begge retninger. Fra mandag morgen åpnes det for ett kjørefelt i hver retning.

Gravingen skyldes fornyelse av vann- og avløpsnettet. 

Agder kollektivtrafikk har utarbeidet en løsning for at kollektivtrafikken skal flyte greit ved at bussene kan bruke Havnegata.  

Beboere i området har blitt varslet om arbeidene via SMS.

Prosjekt Vestre Strandgate

Prosjektet startet i april og har så langt skiftet ut ledningsnettet ved Tolletaten i Havnegate og opp mot Vestre Strandgate.

Nå fortsetter gravingen over Vestre Strandgate og videre oppover mot Tordenskjoldsgate. Se skravert felt på kartet for hvor det skal graves.Vestre strandgate kart.jpg

Les mer om prosjektet her.

Kontaktinformasjon

Prosjektleder Jørund Haugland
E-post: Jorund.Haugland@kristiansand.kommune.no 
Telefon: 413 61 264

Produksjonsleder Jan Ove Tveit
E-post: Jan.Ove.Tveit@kristiansand.kommune.no
Telefon: 415 35 084