Mellom 15. mai og 15. september er det sesongparkering mot avgift i Høllen, som er et populært utfartssted i tidligere Søgne kommune. 

Parkeringsautomat

På parkeringsautomatene kan du betale med kort og mynt, eller så velger du digital betaling med app.

Høllen har en flott barnevennlige sandstrand, småbåthavn, turstier, butikk og rutebåt som tar deg til Ny-Hellesund, Skarpøya og Borøya i Søgne-skjærgården. På flotte sommerdager er det et yrende liv i området.

– For å gi alle lik mulighet til å besøke Høllen på sommerstid viderefører vi ordningen med sesongparkering fra tidligere Søgne kommune. Tid og satser er uendret, sier Wibekke Syvertsen, enhetsleder for parkering i Kristiansand kommune.

Det betyr at du må betale 16 kroner timen for å parkere mellom klokka 08 og 17 alle dager i perioden mellom 15. mai og 15. september.  

Åpner opp større område for parkering

– I år har vi åpnet opp området mellom seilforeninga og Høllesanden slik at besøkende også kan velge å parkere på disse plassene. Til sammen er der i overkant av 170 parkeringsplasser, deriblant 6 HC-plasser, forteller Syvertsen.

Noen av plassene er avsatt til at beboere på øyene og næringsdrivende kan leie plass om de ønsker.

Høllen er det ene av to områder med sesongparkering i Kristiansand kommune. Det andre området er Fidjekilen som er regulert i samme tidsrom.  

Område avsatt til parkering

Dette området mellom seilforeninga og Høllesanden er åpnet opp for parkering for besøkende.

Mer informasjon

Se informasjonssidene fra parkeringsenheten for utfyllende informasjon om parkering.