Premier til vinnerne av Jeg kjører grønt 2020

Gå, sykle og bruk kollektivtransport i stedet for bilen! Det er «Jeg kjører grønt» sitt budskap. Årets vinnere er kåret, men du kan fortsatt vinne premier.

Siden 2010 belønner vi hver høst miljøvennlige reiser med poeng som kvalifiserer deltakerne til å vinne premier. Årets kampanje var igjen en stor suksess med 2314 deltakere.

Premiedryss

I år satte vi kampanjen under mottoet «premiedryss», etter tilbakemeldinger fra deltakerne som gikk på at de ønsket flere sjanser til å vinne. Vi introduserte tre supertirsdager med 30 ekstrapremier og vi delte ut 120 ukespremier over hele kampanjeperioden. På slutten av kampanjen ble 24 vinnere premiert i tre kategorier og åtte vinnere i bedriftskonkurransen!

Takk for at dere kjører grønt!

Til tross for at koronaviruset påvirket reisevanene til befolkningen i stor grad i dette spesielle året, ble 2314 personer med i kampanjen. Vi ser også en positiv endring i bruk av sykkel. I kampanjens siste uke var sykkelbruken 51% høyere enn for samme periode i fjor.

- Flere velger i større grad miljøvennlige transportmidler og lar seg ikke stoppe av vinteren. Vi er veldig stolte av alle deltakerne i kampanjen og jeg sier tusen takk for at dere kjører grønt, sier c. Nylig var hun rundt og delte ut premier til vinnerne i bedriftskonkurransen. Se oversikt over vinnerne og bildegalleri nederst i artikkelen. Selv om kampanjen er over for i år, er det fortsatt mulig å vinne premier.

Elkem 1 plass.jpgRådgiver Aenne Ramm (t.v.) har vært rundt til bedriftene som vant første og andreplass i bedriftsklassene og delt ut premier. Her er det Elkem ASA som får diplom for førsteplass for bedrifter med over 300 ansatte plass. Foto: Jeg kjører grønt-kampanjen.

Del bilder og vinn premier

Send inn bilder eller kart av din miljøvennlige reiserute som vi kan dele på våre sosiale medier. Dette for å motivere hverandre til å fortsette med å sykle eller gå gjennom vinteren.

De 20 første som sender inn svar får tilsendt refleksvest eller sykkeljakke.

Slik deltar du:
Send inn bilde eller kart og beskrivelse av reiseruten din på e-post til floor.kortman@kristiansand.kommune.no . Husk å skrive adressen din i tilfelle du får premie.

Vinnerne av Jeg kjører grønt 2020

Under 15 ansatte
1. plass Wayback 
2. plass Specsavers 

15 til 40 ansatte
1. plass Kongsgård barnehagesenter
2. plass fysio- og ergoterapeutene, Kløvertun

41 til 300 ansatte
1. plass Plan og bygg i Kristiansand kommune
2. plass Phonero AS

Over 300 ansatte
1. plass Elkem ASA
2. plass MHWirth

Billedgalleri

Vinnerne i bedriftsklassen har alle fått utdelt diplom som bevis på sin innsats i kampanjen. Alle foto: Jeg kjører grønt-kampanjen.

Specsavers 2 plass.jpg
Specsavers
MHWirth 2 plass.jpg
MHWirth
Kongsgård barnehagesenter 1 plass.jpg
Kongsgård barnehagesenter 
Kløvertun
Kløvertun
Plan og bygg
Plan og bygg i Kristiansand kommune
Phonero 2 plass.jpg
Phonero
Wayback 1 plass.jpg
Waybackon
Elkem 1 plass.jpg
Elkem ASA