Påskekrim om innbyggerdialog

Episode 3: Kommer Oddmund til å finne egget? Kommer han seg i det hele tatt ut av avløpssystemet tidsnok til at episoden starter?

Kommer kommentarfeltet til å boble over med kommentarer om hvordan alle rolleinnehaverne kommer til å få korona av å dele smågodt, selv om vi har poengtert flere ganger at vi laget serien før koronaviruset kom til Norge?

Dette er det bare én måte å finne ut av på! Dersom du ser episoden og svarer på spørsmålene på slutten her i kommentarfeltet, er du med i trekningen av et helt eget påskeegg!

(Det er én trekning per episode. Trekningen skjer klokka 09.00 dagen etter at episoden slippes. Konkurransen har aldersgrense 13 år. Kun ett svar per bruker.  Facebook hverken støtter, sponser eller er delaktig i konkurransen.)

OBS! Svarene dine må publiseres i kommentarfeltet på vår Facebook-side. Scroll deg ned på siden til du finner innlegget om episode 3.

Svar på spørsmålene på slutten av videoen i kommentarfeltet på Facebook, og du kan bli med i trekningen av dette flotte påskeegget som er fylt med påskegodteri.

påskeegg.jpg

Vinneren av konkurranse 2
Episode 2 ble sluppet i går 7. april, og vi har nå trukket en heldig vinner som får sitt helt eget påskeegg. Vinneren ble Elin Øvland. Hun blir kontaktet av oss. Gratulerer så mye!

Her kan du se episode 2:

 

Vinneren av konkurranse 1
Episode 1 ble sluppet i går 6. april, og vi har nå trukket en heldig vinner som får sitt helt eget påskeegg. Vinneren ble Janne-Tove Kristensen. Hun blir kontaktet av oss. Gratulerer så mye.

 

Her kan du se episode 1:

Og selv om de du ser i filmen ikke har hjemmekontor og ikke holder avstand, er det kanskje ekstra koselig med en liten krimkomedie i disse tider.