Påskekrim om innbyggerdialog

Episode 2: Et forsvunnet påskeegg, en ansatt som er på saken, Kommune-Kari og en fysisk kommuneportal! Før koronaviruset kom til Norge, laget vi en påskekrim om innbyggerdialog.

Vinneren av konkurranse 2
Episode 2 ble sluppet i går 7. april, og vi har nå trukket en heldig vinner som får sitt helt eget påskeegg. Vinneren ble Elin Øvland. Hun blir kontaktet av oss. Gratulerer så mye!

Bystyremysteriet fortsetter uten at rolleinnehaverne tar høyde for en eneste form for smittevern! Men fortvil ikke, vi har låst manusforfatteren vår inne i en kjeller til han har funnet opp en tidsmaskin og sendt et oppdatert manus tilbake til februar. Og mens vi venter, kan dere kose dere med episode 2.

Dersom du ser episoden og svarer på spørsmålene på slutten, er du med i trekningen av et helt eget påskeegg!

OBS! Svarene dine må publiseres i kommentarfeltet på vår Facebook-side. Scroll deg ned på siden til du finner innlegget om episode 2.

(Det er en trekning per episode. Trekningen skjer klokka 09.00 dagen etter at episoden slippes. Konkurransen har aldersgrense 13 år. Kun ett svar per bruker.  Facebook hverken støtter, sponser eller er delaktig i konkurransen.)

påskeegg.jpg

Svar på spørsmålene på slutten av videoen i kommentarfeltet på Facebook, og du kan bli med i trekningen av dette flotte påskeegget som er fylt med påskegodteri.

Vinneren av konkurranse 1

Episode 1 ble sluppet i går 6. mars, og vi har nå trukket en heldig vinner som får sitt helt eget påskeegg. Vinneren ble Janne-Tove Kristensen. Hun blir kontaktet av oss. Gratulerer så mye.

Her kan du se episode 1:

Og selv om de du ser i filmen ikke har hjemmekontor og ikke holder avstand, er det kanskje ekstra koselig med en liten krimkomedie i disse tider.