Over 80 arrangementer i En by for alle!

Mandag 3. februar braker det løs med små og store arrangementer i hele kommunen.

Når En by for alle-uka går av stabelen fra 3. til 9. februar er det tredje gang uka arrangeres og for første gang er det den nye storkommunen som inviterer til over 80 arrangementer. Det er ny rekord!

En by for alle_Toril Hogstad.jpg

– Vi gleder oss over mangfoldet og at stadig flere arrangører ønsker å være med. Og ikke minst er vi glad for at vi har fått med arrangementer i Finsland, Nodeland og Tangvall som er nye områder i kommunen, sier koordinator for uka, Torill Hogstad. 

Offisiell åpning mandag i Rådhuskvartalet

Mandag 3. februar kl. 11 blir det offisiell åpning med ordfører Jan Oddvar Skisland i spissen. Sunniva Ørstavik, generalsekretær i Norges Handikapforbund og tidligere likestillings- og diskrimineringsombud  deltar også sammen med kommunedirektør Camilla Dunsæd, kulturdirektør Torbjørn Urfjell og leder av ungdommens bystyre, Nicolai Østeby.

Sound of Happiness og barn fra Roligheden gård barnehage står for den musikalske underholdningen.

Alle er velkommen til åpningsarrangementet!

Se alle arrangementene her www.enbyforalle.no

Deltar på flere av arrangementene

Ordfører Jan Oddvar Skisland, varaordfører Erik Rostoft og kommunedirektør Camilla Dunsæd gleder seg til uka og vil delta på flere av arrangementene.

Det er mennesker det handler om

En by for alle er et tiltak for å realisere kommunens strategi for likestilling, inkludering og mangfold, "Det er mennesker det handler om".

Les mer om kommunens arbeid innen dette feltet her.