KOMPIS åpner 28. november!

Kunstisbanen KOMPIS åpner for fjerde året på rad på Torvet. Førstkommende lørdag kl 10.00 kan du ta frem skøytene og bryne deg ut på isen.

Arnvid Sejnæs og kollegaene i parkvesenet har de siste ukene arbeidet med å få KOMPIS skøytebane klar til sesongen. Lørdag 28.november kl. 10.00 er den klar til å tas i bruk av store og små.

I disse utfordrende tider er det viktig at man opprettholder dette lavterskeltilbudet, nå som mange andre aktiviteter stenger ned. Det at aktiviteten er utendørs, gjør også at faren for smitte reduseres i forhold til om banen hadde ligget innendørs. For at smittefaren skal være på et minimum, er det særdeles viktig at alle overholder smittevernreglene når man benytter seg av skøytebanen. Skulle det vise seg at det ikke er forsvarlig å holde banen åpen, vil man på få timers varsel kunne slå av kjøleanlegget og banen blir da ubrukelig. I år er det besluttet at det ikke vil bli avholdt et offisielt åpningsarrangement.

Gratis utlån av skøyter

Det vil ikke bli en utleie bod på nåværende tidspunkt ved skøytebanen, men alle som vil ønsker det kan låne skøyter gratis hos kommunens eget utleiekonsept «Bua». I desember har BUA åpent mandager fra 16-18. Fra januar er det åpent mandag og torsdag fra 16-21.

Åpningstider:

KOMPIS er en kunstisbane på 1000 m2, som er belyst og åpen hver dag til kl 22.00. Banen prepareres to ganger om dagen.

Kontakt:

Om KOMPIS, leder parkvesenet, sone sentrum, Arnvid Sejnæs, mobil: 913 80 323 Arrangementskoordinator Tore Løvland, mobil: 906 87 918