Klare for dialog i Torridal

Bare en uke etter formannskapets dialogmøte i Vågsbygd er de folkevalgte klar for å møte innbyggerne i Kristiansands nordlige bydeler med dialogmøte på Torridal ungdomsskole onsdag 9. september.

Plass til 100

Torridal ungdomsskole.jpg

– Vi håper mange møter opp kl. 17 til 19.30. Vi har fått med oss gode innledere som ut fra sitt ståsted vil gi et bredt bilde av bydelenes forgodtbefinnende og de utfordringer som måtte være her. Det er plass til 100 i skolens aula når vi følger smittevernreglene, noe vi er nøye på under disse møtene, sier kommunalsjef for innbyggerdialog, Elisabeth Engemyr. Hun er ansvarlig for tilrettelegging av formannskapets dialogmøter sammen med enhetsleder for demokratiordninger, Hallvard Auestad. Begge er ledere i området kultur og innbyggerdialog der Torbjørn Urfjell er direktør.

Program Torridal

1500 Formannskapet 04022020.jpg

Formannskapet i Kristiansand er klare for nytt dialogmøte.

Engemyr minner om at hensikten med formannskapets dialogmøter er at politikerne skal bli kjent i og få innblikk i hva som skjer på Mosby og Torridal. Møtet ledes av ordfører Jan Oddvar Skisland og er åpent for alle. Ordfører gir også ordet fritt under dialogmøtet.

Innledere:

  • Kristin Mestad – Torridal IL
  • Frank Dåstøl – Skaperhuset Sør
  • Ole Aleksander Østhassel – Den norske kirke 
  • Øystein Kommedal – leder Torridal I.L.
  • Anne Robstad Martinsson – fritidsleder
  • Trine Marie Grimstad - kjøpmann på Mosby
  • Tor Erling Tobiassen - Strai kjøkken 
  • Elevrådsleder 

Etterlyste mer medvirkning

Dialogmøtet i Vågsbygd 2. september samlet et 60-talls innbyggere. Der etterlyste leder av Vågsbygd velforening, Hans Petter Mjølund, mer åpenhet og mulighet for medvirkning til fordel for innbyggerne. Bystyrepolitiker Trond Blattmann var også blant innlederne, men møtte formannskapet som innbygger og leder av IK Våg.  Han gikk gjennom alle aktivitetene i Vågsbygds største idrettslag og konkluderte med at dette omfattende tilbudet også hadde en positiv effekt på byens kriminalstatistikk. Også de unge var representert ved elevrådslederne Margit Berge fra Fiskå skole og Jacob Hauge Knutsen fra Karuss skole.

Les referat fra Vågsbygd her.

Direktesending på Facebook

Dialogmøtene sendes direkte via Facebook. Neste dialogmøte, etter Torridal, er lagt til Songdalen 7. oktober kl. 17.00 - 19.30. Program blir annonsert.