Digitale sprell fra kulturskolen

Når man ikke kan være fysisk samlet i disse korona-tider har kulturskolens ansatte, lærere og elever laget videoer og serier som kan passe for alle aldre. KulturRullatoren har også eget digitalt tilbud.

Knuden – Kristiansand kulturskoles lokaler er stengt grunnet koronaviruset, men ansatte er godt i gang med digital undervisning. Elevene tilbys e-læring, og Knuden har opprettet en egen e-læringsportal for sine elever. Her vil du finne det meste av informasjon og undervisning som ligger tilgjengelig i de fleste fagene deres.  

I tillegg til e-læring har også ansatte, lærere og elever funnet på en del sprell og moro med online-undervisning.

Takk for tålmodigheten

Når de ikke kan være fysisk samlet har lærere og elever bidratt til å lage en video som takk for tålmodigheten. To av kulturskolens elever har covret Siri Nilsens sang Jeg vet.

Kulturskogen – en serie for barn

Knuden har laget en ny serie som heter Kulturskogen.  Her har tre av kulturskolens ansatte gått ut i skogen og funnet på sprell og improvisert sanger og tekst for de minste barna. Formålet er at barna selv skal bidra til serien med innhold etter hvert, og det legges opp til at alle kan komme med forslag til hva de skal finne på fremover. Så langt har det kommet ut 2 episoder, og neste episode kommer rett over påske. Serien passer for alle.

KulturRullatoren har laget digital påskekonsert

Kulturskolen har overtatt ansvaret for Kristiansand KulturRullator og sammen har de laget en digital påskekonsert som blir sendt ut til alle seniorsentre denne påsken.

Asbjørn Antsen og datteren Tone Charlotte Reme har gledet mange eldre med sin musikk de siste årene. Men koronaviruset har foreløpig satt en stopper for musikalske besøk denne våren. Derfor har Kristiansand KulturRullator spilt inn en digital påskekonsert med dem, til glede for alle på seniorsentre over hele Kristiansand.

Her kan du få en liten smakebit av konserten, og høre hvorfor artistene Asbjørn Arntsen og Tone Charlotte Reme synes det er viktig å nå ut til de eldre i disse korona-tider. Intervjuer er Maria Elise Torkildsen.

KulturRullatoren arrangerer bakgårdskonserter

I disse dager holder KulturRullatoren også på med bakgårdskonserter til glede for de eldre.

Konsertene arrangeres ved at de som ønsker det blir trillet ut på verandaer eller ute i bakgårdene til seniorsentrene, mens artistene holder konsertene ute, og i god avstand fra alle sammen.

Søstrene Eikaas og Egil Ødegård.jpg

Hege Eikaas Aamdal, Kikki Eikaas og Egil Ødegård fremfører musikalske innslag for de eldre.

Videoer og foto: Knuden - Kristiansand kulturskole