Gå til hovedinnhold

140 på sommerskolen

Det er god respons til kursene på mellomtrinnet. 160 elever blir med på Kristiansand kommunes sommerskole, som arrangeres for første gang i år.

Bra på mellomtrinnet

Noen av deltakerne på sommerskolen får oppleve en 3D-reise til verdensrommet. (Foto: Vitensenteret)

- Vi er veldig fornøyd med at tilbudet er tatt så godt imot blant elevene på mellomtrinnet allerede det første året sommerskolen arrangeres. Samtidig registrerer vi at oppslutningen blant ungdomsskoleelevene ikke er den samme. Det betyr at vi dessverre må avlyse de planlagte aktivitetene for de eldste elevene. De ungdomsskoleelevene som har meldt seg på, får tilbud om å delta sammen med mellomtrinnet enten på teknologi-opplegget i regi av Vitensenteret eller tilbudet til Kristiansand Røde Kors, sier prosjektleder Åse Paulsen. Alle påmeldte vil bli kontaktet i løpet av kort tid med informasjon og praktiske opplysninger om sommerskolen.

- Vi beklager overfor Midt-Agder Friluftsråd, by- og samfunnsenheten og Kultursskolen som hadde laget veldig bra opplegg for ungdomsskoleelevene.

Mer informasjon 

Svært få ungdomsskoleelever hadde meldt seg på da fristen gikk ut 28. mai. Rådgiveren på Pedagogisk senter vet ikke hvorfor interessen ikke er den samme blant de eldste elevene i grunnskolen.

- Kanskje er det litt vanskeligere å motivere eldre elever til sommerskole, i alle fall når den begynner rett etter sankthans? Før sommerskolen neste sommer vil tilbudet være mer kjent, det kan gjøre det lettere å få med de eldste elevene også. I år arrangerer vi sommerskole rett etter skoleslutt i juni og rett før skolestart i august. Vi bygger videre på erfaringene fra i år når vi planlegger sommerskolen for 2018, sier Åse Paulsen

Forfatter: Jon Sverre Karterud
Publisert: 31.05.2017 12:51
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?