Gå til hovedinnhold

1300 påmeldte i miljøkampanjen Jeg kjører grønt!

Miljøkampanjen Jeg kjører grønt åpnet mandag 27. august, og har allerede over 1300 påmeldte.

Kampanje ved Slottet

Tirsdag 28. august passerte hundrevis av blide syklister Jeg kjører grønt stand ved Slottet.  Her er det Erik Sandsmark fra Kristiansand kommune som deler ut epler og flyere.

Tirsdag 28. august arrangerte kampanjen sykkeldag ved Slottet  i Kristiansand fra kl. 0630 til 1630. Det ble delt ut flyere og 200 kg økologiske epler til syklister og gående.

– Pedalen sykkelverksted bidro sterkt til en vellykket stand. Kjeder ble smurt og hjul ble pumpet. Veldig mange blide og hyggelige syklister og fotgjengere gjorde sykkeldagen til en flott opplevelse, forteller kampanjeleder Bjørne Jortveit, som er godt fornøyd med over 1300 påmeldte i løpet av de tre første dagene.

Offisiell åpning

Hildegunn Schuff åpnet Jeg kjører grønt 2018 med tale og snorklipping. Her flankert av Hilde Finckenhagen og Bjørne Jortveit i kampanjeledelsen. Bak fra venstre klimapanel med Arne Thomassen, Yngvar Monstad, Anders Christiansen, Eivind Drivenes, Trond Blattmann og konferansier Tore Løvland.

Hildegunn Schuff (MDG) fra Songdalen åpnet offisielt miljøkampanjen Jeg kjører grønt 2018.

– Siden starten har over 13000 enkeltpersoner og 300 arbeidsplasser deltatt. Det er veldig viktig at så mange som mulig reiser miljøvennlig – til fots, med sykkel og kollektive transportmidler. Dette er en viktig adferdskampanje for å redusere utslipp av klimagasser, sa Schuff, før hun klippet den grønne snora,  som markerte miljøkampanjen for offisielt åpnet.

Påmelding

Mer informasjon

Forfatter: Bjørne Jortveit/Ragna Marie Henden
Publisert: 29.08.2018 20:37
Sist endret: 15.01.2019 16:47

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?