Gå til hovedinnhold

Vigvoll skole åpner 5. november

Skolen er i normal drift fra tirsdag morgen, men heldagsprøven for 10. trinn utsettes til onsdag.

Holder stengt mandag 4. november

Vigvoll skole må holde stengt mandag på grunn av arbeider etter brannen som oppstod natt til 1. november. Det vil bli normal undervisning fra og med tirsdag 5. november. Foto: Kristiansand kommune

Brannen oppstod ved 03-tiden natt til fredag 1. november. Årsaken er foreløpig ikke kjent, og grunnet brann og totalskade i administrasjonsfløyen var skolen stengt fredag 1. november.

Rektor Sverre Bjotveit. Foto: Kristiansand kommune- Dessverre må vi holde skolen stengt for elevene også mandag, opplyser rektor, Sverre Bjotveit.

Grunnen til at skolen holder stengt er arbeid med strøm, vann og ventilasjon og brannsvarslingssystem. Videre arbeides det også med å fjerne røyklukt og sot. En del av arbeidene kan gjøres i helgen, men noe kan ikke bli gjennomført før mandag.

Noen klasserom vil bli brukt av ansatte inntil alternative lærer– og møterom er på plass i form av brakker. Sikkerheten er ivaretatt ved at det er satt opp sperringer rundt den delen av bygget som ble skadet i brannen.

Utsetter tentamen for 10. trinn

- Vi ser oss dessverre nødt til å utsette den planlagte heldagsprøven i norsk for 10. trinn til onsdag 6. november. Utover det vil skoledagen gå som normalt for de andre elevene opplyser rektor Sverre Bjotveit mandag ettermiddag. Foresatte vil få informasjon om dette via SMS/e-post.

Informasjon til berørte

Skolen sender ut informasjon til alle foreldre per SMS og eventuelt e-post i dag og senere ved eventuelle endringer eller ny informasjon. Ny informasjon legges også ut på skolens hjemmeside.

Kontakt for media

Rektor Sverre Bjotveit, mobiltelefon: 918 87 889

Forfatter: Stein Otto G. Daatland
Publisert: 04.11.2019 15:32
Sist endret: 04.11.2019 15:34

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?