Gå til hovedinnhold

Seniormesse 22. oktober

Nysgjerrig på tilbudene til aktive seniorer i Kristiansand? Tirsdag 22.oktober klokka 13.00 til 17.00 blir det seniormesse i Rådhuskvartalet ved Torvet. Bygget skal fylles opp av inspirerende muligheter.

Inspirerende mangfold

Helse- og sosialdirektør Wenche P. Dehli, avdelingsleder Anette Lauvås Haabesland og aktivitetsleder Aktiv Senior, Tore Sæstad Tønnesen (Foto: Svein Tybakken, Kristiansand kommune). Kristiansand kommune vil vise fram det store mangfoldet av tilbud som finnes både i kommunal regi og blant private tilbydere, lag og foreninger.

- Vi vil at messen skal inspirere til økt aktivitet, og at seniorer kan få mulighet til å være en ressurs gjennom alle tilbud som finnes. Det er ingen påmelding, så det er bare å komme, sier Tore Tønnesen, en av arrangørene av seniormessen.

Det blir en rekke utstillere og per 7. oktober er det 67 bekreftede stands til messen. Alt ligger til rette for et yrende liv i Rådhuskvartalet denne dagen. Arrangørene forteller at mangfoldet i byen er stort og utstillerne er invitert ut fra hva de har å tilby til den aktive senior.

Mye å velge i

I tillegg til et bredt utvalg av utstillere, vil det være mulig å ta høstens influensavaksine til 200 kroner. Det vil også være anledning til å ta gratis hørsel- og synstest.

- Utstillerne med sitt mangfold er hovedinnholdet under messen, men vi vet at mange vil bli fristet av gode foredrag, sier Anette Haabesland, avdelingsleder Aktiv Senior, helsefremming.

  • Kommuneoverlege Dagfinn Haarr om aldring. Naturlig prosess eller forfall?
  • Knut og Inger J. Mæsel skal foredra om Torvet i Kristiansand
  • Plan- og bygningssjef Venke Moe om «miniatyrbyen», en utstilling under branntårnet
  • Det vil også være flere miniforedrag om aktuelle tema, blant annet om velferdsteknologi og bibliotekets tilbud

- Vi håper mange kommer, og ønsker alle hjertelig velkommen, sier Haabesland og Tønnesen.

Arrangørene håper på en godt besøkt messe, og alle som vil ha informasjon om seniortilbudet i Kristiansand er velkommen.

Det vil bli servert gratis kaffe under hele arrangementet, og kantinen i Rådhuskvartalet holder åpent for publikum.

Informasjonshefte med program, oversikt over utstillerne og kart

Kontakt for media:

Anette Lauvås Haabesland
Avdelingsleder Aktiv Senior, helsefremming
952 51 808

Forfatter: Børge Røssaak Nilsen
Publisert: 07.10.2019 13:04
Sist endret: 07.10.2019 13:13

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?