Gå til hovedinnhold

Juleforestilling Tonje Glimmerdal

Andre uka i desember viser musikallinja ved Knuden – Kristiansand kulturskole juleforestillingen Tonje Glimmerdal på Musikkens hus. Forestillingen passer for alle aldre, og billetter er i salg nå.

Om årets juleforestilling

Knuden – Kristiansand kulturskole inviterer barn og voksne til juleforestillingen Tonje Glimmerdal som settes opp 9.-14. desember 2019 på Musikkens hus. Illustrasjon: Knuden

I år setter Knuden - Kristiansand kulturskole opp juleforestillingen Tonje Glimmerdal. Forestillingen handler om den tøffe jenta Tonje som er det eneste barnet i hele Glimmerdalen. Bestevennen hennes heter Gunnvald og er bygdas eldste. Sammen finner de på alle mulige sprell, men Gunnvald har en hemmelighet ikke en gang Tonje vet om.

Forestillingen er basert på den kjente barneboka skrevet av Maria Parr, er dramatisert av Ivar Tindberg og har nyskrevet musikk av kulturskolens egne lærer Guttorm Strande Syrrist.

Forestillingen fremføres av Knuden - Kristiansand kulturskoles musikalelever og er akkopagnert av studenter ved Universitetet i Agder.

– Dette er første gang vi setter opp denne forestillingen og musikken vi bruker er helt nyskrevet til vår oppsetting. Vi har jobbet med forestillingen siden august og publikum kan se frem til en koselig, varm, leken og artig forestilling, sier teaterlærer og produsent for forestillingen, Maria Lied ved Knuden – Kristiansand kulturskole.

Billetter

Juleforestillingen spilles i Sigurd Lie-salen på Musikken hus følgende dager:

Dato: 9., 10., 11., 13. og 14. desember 2019.
Tid: 18.00. Det blir en pause midtveis, og forestillingen er ferdig ca. 19.30.

Billettpris: voksen 130 kroner, barn/student 100 kroner.

Det er ikke aldersgrense på forestillingen.

Billetter til juleforestillingen 

Forfatter: Marte Krogstad/Knuden – Kristiansand kulturskole
Publisert: 13.11.2019 12:57
Sist endret: 13.11.2019 13:06

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?