Gå til innhold Hopp til søk
 

Solholmen skole i ny drakt

Skoledirektør Marie Føreland ble sammen med ordføreren guidet rundt i det nyoppussede bygget av to av skolens egne 7.klassinger.

Og det var en imponert skoledirektør som fikk se en skole som har tatt vare på en del av det gamle for å få økonomisk spillerom for moderne tekniske løsninger - både arkitektonisk og interiørmessig.

Rektor Hallvard Auestad var stolt som en hane da han sammen med 7.klassingene Lisa Nguyen og Benedicte Haavik ble med på rundturen i det praktfulle skolebygget fredag 1. oktober.

-Vi har tatt vare på det vi følte vi måtte ta vare på for å ha økonomi nok til å investere i topp moderne utstyr, sier en godt fornøyd rektor.

Han legger til at skolen satser på en australsk inspirert stasjonsbasert undervisningsmetode som innebærer at elevene på hvert trinn har 3 rom til disposisjon i undervisningen. Noe som innebærer at det er mulig å samkjøre en tredelt undervisning med forskjellig aktivitet og støynivå i de forskjellige rommene.

Auestad forteller at budsjettrammen for oppussingen ligger på mellom 55-60 millioner kroner, og at han føler at skolen nå har fått mye igjen for disse pengene.

I videoreportasjen nedenfor kan du følge både rektoren, elevene og ikke minst skoledirektøren og ordføreren under omvisningen på Solholmen skole.