Gå til innhold Hopp til søk
 
Bompengeinnkrevingen i Kristiansand endres fra 1. juli. Foto: Anders Martinsen fotografer.

Bompengeinnkrevingen i Kristiansand endres fra 1. juli. Foto: Anders Martinsen fotografer.

Ny innkreving av bompenger fra 1. juli

1. juli starter Nye Kristiansand Bompengeselskap innkreving i bomringen i Kristiansand. Kunder med AutoPASS-avtale med "gamle" Kristiansand Bompengeselskap flyttes automatisk over som kunde.

Faktura fra det nye bompengeselskapet vil ikke bli utsendt før i uke 27 eller 28 (5.-16. juli). Avtalene er likevel gyldige fra 1. juli 2010.

Mer informasjon på www.nyekrsbom.no

Har du allerede AutoPASS-avtale med "gamle" Kristiansand Bompengeselskap AS og ikke har reservert deg mot overflytting til Nye Kristiansand Bompengeselskap, trenger du ikke tegne ny AutoPASS-avtale, da du automatisk overflyttes som kunde.

1. juli overtar Nye Kristiansand Bompengeselskap AS innkreving i bomringen i Kristiansand for Samferdselspakke for Kristiansandsregionen fase 1. Pakken inneholder blant annet utbygging av Vågsbygdveien, myk pakke og tiltak mellom Timenes og Kjevik. Finansieringen av Samferdselspakke for Kristiansandsregionen fase 1 er basert på bompenger og fylkeskommunale midler fra Aust-Agder og Vest-Agder. Opplysninger om takster og rabattsystemer finner en på www.nyekrsbom.no