Gå til innhold Hopp til søk
 
Tore Løvland begynte som arrangementskoordinator i Kristiansand kommune 1. februar. Han er klar til å ta imot besøk på sitt kontor i Servicebutikken i Tollbodgata 22.

Tore Løvland begynte som arrangementskoordinator i Kristiansand kommune 1. februar. Han er klar til å ta imot besøk på sitt kontor i Servicebutikken i Tollbodgata 22.

Nøkkelmannen for arrangementer

Det kryr av store og små festivaler og arrangementer som krever et kommunalt ok-stempel. For å få stempelet har arrangørene ofte måtte ringe eller besøke flere kontor. Nå har de fått ett kontor og én mann å forholde seg til: Tore Løvland.

Løvland begynte i den nye stillingen som arrangementskoordinator i Kristiansand kommune 1. februar. Han er klar til å ta imot besøk på sitt kontor i Servicebutikken i Tollbodgata 22. 

–  Som arrangør bruker du mye tid til å undersøke hvor du skal søke om tillatelse. Nå har arrangørene fått ett kontaktpunkt i kommunen. Dette er noe de har spurt etter i mange år, sier Løvland. 

Han har selv erfaring fra andre siden av bordet, gjennom fire år som markedsansvarlig for PlussbankCup. Nå gleder han seg til å være den som forenkler jobben for de som vil skape et pulserende liv i byen.

–  Jeg gleder meg veldig, dette er spennende og utfordrende. Det er en drømmesituasjon å kunne hjelpe folk som vil skape noe i byen. I Kristiansand har vi alle forutsetninger for at det skal være mye aktivitet året rundt, sier han. 

Arrangørene slipper nå altså å tenke på om det er parkeringsselskapet, parkvesenet eller andre offentlige etater som eier området som skal brukes. De slipper å finne ut av hvem de skal spørre etter for å leie for eksempel Festningen eller Odderøya Amfi. Kanskje skal også for eksempel politiet eller brannvesenet uttale seg om søknaden, også dette vil Løvland ta seg av.

De som kontakter Løvland vil også få råd og veiledning om hvilke bygninger, festlokaler, gater, scener eller andre utearealer som passer for deres arrangement. Det er nemlig mange å velge blant.

Her treffer du Løvland:

Kontor: Servicebutikken i Tollbodgata 22.
Telefon: 38 07 27 93 – 906 87 918
Epost: tore.lovland@kristiansand.kommune.no